Irina Rimes

Irina Rimes
    Irina Rimes, cu numele său complet Irina Rîmes, s-a născut pe 19 decembrie 1991, în Chișinău, Republica Moldova. Ea este o cântăreață, compozitoare și textieră de origine moldoveană, care și-a făcut rapid un nume în industria muzicală românească. Irina Rimes este cunoscută pentru vocea sa puternică, versurile profunde și amestecul variat de genuri muzicale în creațiile sale.

    Cariera sa muzicală a luat amploare după ce a participat la emisiunea de televiziune "Vocea României" în 2016, unde a ajuns în finală și a obținut o vizibilitate semnificativă. Ulterior, a semnat un contract cu casa de discuri Roton și a lansat hituri notabile precum "Visele" și "Ce s-a întâmplat cu noi".

    Al doilea album al său, intitulat "Despre El", a fost lansat în 2018 și a continuat să îi consolideze poziția în peisajul muzical românesc. Irina Rimes este apreciată pentru abilitatea sa de a compune și de a interpreta piese captivante, explorând diverse teme și sunete în muzica sa.

    De-a lungul carierei sale, Irina Rimes a primit multiple premii la diverse gale de premii muzicale. În plus, ea s-a implicat și în compoziții pentru alți artiști, contribuind la succesul unor piese populare în industria muzicală românească.
Lista cu tonuri de apel ale Irina Rimes
Ce părere ai despre Irina Rimes
Adaugă un comentariu despre artistul preferat