Încălcarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe

Administrația portalului privind drepturile de autor pe portalul Ringab

Administrația portalului nu tolerează încălcările drepturilor de autor pe portalul SoundLoud. Prin urmare, Administrația resursei va lua toate măsurile necesare pentru a preveni încălcările drepturilor de autor utilizând serviciile furnizate de resursă, conform contractului public încheiat cu utilizatorii resursei. Prin urmare, dacă sunteți deținătorul drepturilor, fie că este vorba despre dreptul de reproducere sau distribuție și drepturile dvs. sunt încălcate în orice mod prin utilizarea acestei resurse, vă rugăm să raportați imediat la Serviciul de Reclamații prin intermediul formularului furnizat. Mesajul dvs. va fi examinat în mod obligatoriu și veți primi un mesaj cu privire la rezultatele acțiunilor întreprinse cu privire la presupusa încălcare a drepturilor exclusiviste. Reclamația va fi examinată într-un termen care nu va depăși 3 (trei) zile lucrătoare.
Adresa noastră de e-mail: support@ringab.net

MODEL DE SCRIERE A RECLAMAȚIEI:

1. Date despre material:
1.1. Numele materialului - în Română sau engleză.

2. Date despre deținătorul drepturilor:
2.1. Numele complet.
2.2. Adresa poștală.
2.3. Site-ul deținătorului drepturilor pe internet.
2.4. Licența pentru drepturile de activitate (dacă astfel de activități sunt licențiate în mod legal).
2.5. Persoana de contact a deținătorului drepturilor (nume complet, poziție, telefon, e-mail).

3. Datele reclamației.
3.1. Adresa paginii site-ului care conține legături către date care încalcă drepturile.
3.2. O descriere detaliată a încălcării drepturilor (de ce este interzisă deținătorului drepturilor difuzarea acestei informații).

Dacă sunteți cu adevărat deținătorul drepturilor și sunteți împotriva faptului că materialele dvs. sunt pe site-ul nostru, le vom șterge sau blocăm conform cererii dvs., apoi vă vom trimite un raport privind realizarea muncii.

Dacă sunteți o companie care reprezintă deținătorul drepturilor, trebuie să furnizați următoarele documente:
1. Numărul atribuit produsului în registrul de stat. (Scanarea documentului)
2. Un mandat pentru a vorbi în numele unui anumit deținător de drept!

ATENȚIE! Nu monitorizăm acțiunile utilizatorilor care pot reposta link-uri către informații care fac obiectul dreptului exclusiv al dvs. Cu toate acestea, vom examina orice solicitare cu privire la link-uri către informații care încalcă drepturile de autor.