Reguli generale pe site

Reguli generale de conduită pe site:

Să începem prin a spune că pe site-ul nostru interacționează sute de oameni cu diferite religii și perspective, toți fiind vizitatori legitimi ai site-ului nostru. De aceea, avem nevoie de reguli pentru a menține buna funcționare a acestei comunități diverse. Recomandăm cu tărie să citiți aceste reguli, va dura doar cinci minute, dar ne va economisi timpul și vă va ajuta să faceți site-ul mai interesant și organizat.

În primul rând, pe site-ul nostru este important să vă purtați cu respect față de toți vizitatorii. Nu este necesar să folosiți limbaj ofensator față de participanți, acest lucru este întotdeauna neadecvat. Dacă aveți reclamații, vă rugăm să vă adresați administratorilor sau moderatorilor (folosiți mesajele private). Jignirea altor vizitatori este considerată una dintre cele mai grave încălcări și este strict sancționată de către administrație. Este strict interzis rasismul, precum și exprimările religioase și politice. Vă mulțumim în avans pentru înțelegere și dorința dvs. de a face site-ul nostru mai politicos și prietenos.

Pe site este strict interzis:

- Mesaje care nu au legătură cu conținutul articolului sau cu contextul discuției.
- Jigniri și amenințări la adresa vizitatorilor site-ului.
- În comentarii sunt interzise expresiile care conțin limbaj vulgar, umilitor sau care instigă la discordie interetnică.
- Spam-ul, precum și publicitatea pentru orice produse sau servicii, alte resurse, mass-media sau evenimente care nu au legătură cu contextul discuției despre articol.

Să ne respectăm reciproc și site-ul, pe care dumneavoastră și alți cititori veniți să vă exprimați opiniile. Administrația site-ului își rezervă dreptul de a șterge comentariile sau părți ale comentariilor care nu respectă aceste cerințe.

În caz de încălcare a regulilor, puteți primi un avertisment. În unele cazuri, se poate aplica o interdicție fără avertisment. Pentru a vă ridica interdicția, contactați administratorul.

Jignirea administratorilor sau moderatorilor poate fi sancționată cu interdicție - respectați munca celorlalți.