DJ Project

DJ Project
    j Project este o formație dance românească, înființată la Timișoara, în anul 2000.[1] Inițial, formația era constituită doar din Gino Manzotti și Dj Maxx, în anul 2003 alăturându-se proiectului și Ellie White.[2] La sfârșitul anului 2009 în locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu.[3]

    Împreună cu ea, trupa a avut poate una dintre cele mai efervescente perioade din istoria ei, având 3 hit-uri constant No.1 : „Mi-e dor de noi” (compus de Gabriel Huiban, orchestrație de Gino Manzotti - 2011), „Regrete” (compus de Gabriel Huiban, orchestrație de Gino Manzotti - 2010) și „Nu” (compus de Gabriel Huiban, orchestrație de Gino Manzotti - 2009). În luna decembrie a anului 2011, după ce Giulia anunță că este însărcinată, solista trupei devine Adela Popescu.[4]

    Împreună cu Adela trupa cunoaște un adevărat succes în special în mediul online. Piese precum „Bun rămas” (prod. Gabriel Huiban - 2012), „Vraja ta” (prod. Kazibo Music - 2013), „Fără tine” (prod. Kazibo - 2013), „Suflet vândut” (prod. David Deejay - 2014), „Zile și nopți” (2015) .

    Toamna anului 2017 vine cu vești noi. Dj Project anunță începerea colaborării cu Mira,[5] una dintre cele mai tinere voci din industria muzicală românească. Alături de ea au lansat hituri, precum „Inimă Nebună” (Muzica: Ropcea Andrei, Stoica Mario Roberto, Andra Ioana Sapariuc, Gino Manzotti, Orchestrație: Stoica Mario Roberto, Gino Manzotti), care a cucerit topurile muzicale. După 18 ani de colaborare cu Cat Music, management-ul trupei trece sub tutela Global Records, cea mai productivă casă de discuri românească din anul 2019.

    Prima melodie Dj Project, sub tutela Global Records, vine în colaborare cu AMI, o tânără artistă din Baia Mare, cunoscută atât la nivel național, cât și internațional, interpreta unor hituri precum „Playa en Costa Rica” sau „Somnu' nu mă ia ”. Melodia „4 camere”, lansată în luna martie, ajunge repede în topurile muzicale, fiind produsă în colaborare cu Epiq Records (Alexandru Pelin, Adi Colceru). În ciuda speculațiilor Ami neagă în cadrul unei emisiuni live la Europa FM faptul că intră în componența trupei Dj Project. Luna august a aceluiași an vine cu alte schimbări. Dj Project anunță oficial colaborarea cu Andia (Diana Constantin), o tânără artistă, interpreta unor melodii precum „Sabes tu”, „Lost” sau „Meo Bijou”.

    Totodată, în primăvara-vara anului 2019, Andia se face remarcată prin colaborarea cu Spike pentru single-ul „Salcâmii”, al cărui refren este interpretat de aceasta. Alături de Andia, Dj Project lansează un nou single, „Retrograd”, compus tot împreună cu Gino Manzotti, Alex Pelin, Achi și Vlad Lucan, în studiourile Epiq Records. În primele două zile de la lansare, melodia intră în trending pe YouTube, pe primele poziții.

    La sfârșitul anului 2021, Andia se retrage din proiect, concentrându-se pe cariera solo, urmând a fi înlocuită de Ana Baniciu, cu care Dj Project lansează, în luna iunie, single-ul “Iubirea mea”. Alături de Ana Baniciu, Dj Project susțin o multitudine de concerte pe întreg teritoriul României.
Lista cu tonuri de apel ale DJ Project
Ce părere ai despre DJ Project
Adaugă un comentariu despre artistul preferat